Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2018

Nέο Δ.Σ. στην Leader Aναπτυξιακή Λευκάδας. Πρόεδρος ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος

Νέος πρόεδρος στην Leader  Αναπτυξιακή Λευκάδας ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΟΛ Λευκάδας  κ. Γεράσιμος  Λιβιτσάνος σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα. Αντιπρόεδρος ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημοσθένης Σκληρός και Γραμματέας ο κ. Διονύσιoς Γαζής.

Μέλη εκλέχθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαίρη Καββαδά και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αντώνης Δουβίτσας, ο Πρόεδρος του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ζωή Σκιάδά και ο Αντιδήμαρχος  Λευκάδας κ. Ρόκκος   Στυλιανός.

Το νέο προεδρείο δήλωσε πανέτοιμο να «σηκώσει μανίκια» για ν΄αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο και τις καθυστερήσεις που έβαλαν σε κίνδυνο αρκετά χρήματα που θα μπορούσαν να δώσουν αναπτυξιακή ανάσα σε επιχειρηματίες της Λευκάδας σ΄αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Μάλιστα στην «παρθενική»  τους   εμφάνιση,  με αφορμή την σύστασή τους,  δήλωσαν αισιόδοξοι  ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από το πρόγραμμα για τη Λευκάδα.

Σχετικά άρθρα

Στη Λευκάδα τα προκριματικά της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε ύστερα από πρόταση  του Δήμου Λευκάδας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθλητισμού-Εθελοντισμού  κ. Ευτυχίου Ζουριδάκη να […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *