Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Δεκεμβρίου 2017

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας ο Βασίλης Αραβανής – Επιβεβαιώνεται ακόμα ένα ρεπορτάζ του meganisinews

Σήμερα με τη διακήρυξη αυτή απευθυνόμαστε και προσκαλούμε όλους τους συνδημότες της Λευκάδας, Καλάμου και Καστού να στηρίξουν τον  συνδυασμό «Μαζί για τη Λευκάδα μας» στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Δήμος μας με στοχευμένες πρωτοβουλίες στη χώρα μας και το  εξωτερικό μπορεί να ενεργοποιήσει και να αναδείξει τις παραγωγικές και  δημιουργικές δυνάμεις των Λευκαδιτών ώστε η ανάπτυξη να έχει  αυτοδύναμα χαρακτηριστικά και να αρχίσει σε τοπικό επίπεδο.

Βασικές προτεραιότητες μας τα έργα υποδομών, ενεργειακά,  αναπλάσεων, η προσέλκυση επενδύσεων, η απορρόφηση Κοινοτικών και  άλλων πόρων. Νέα πνοή στα χωριά μας. Στήριξη επαγγελματιών, αγροτών,  εργαζομένων και συνταξιούχων.

Μέσο μας η προβολή με κάθε τρόπο των τεραστίων πλεονεκτημάτων των  νησιών μας, με την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, των τοπικών προϊόντων,  των εθίμων, των παραδόσεων και λαϊκών εκδηλώσεων, αλλά και της μεγάλης  ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η προσφορά των Δημοτικών Υπηρεσιών θα φροντίσουμε να είναι στο  καλύτερο δυνατό επίπεδο, είτε αυτό αφορά το οικιστικό περιβάλλον, την καθαριότητα, τον αθλητισμό, την υγεία, τα σχολεία, την πρόνοια, είτε την  εξυπηρέτηση του πολίτη στην επίλυση των θεμάτων διοικητικής φύσης,  σχεδίων πόλης, χωροταξικών, αλλά και στα απλά θέματα της καθημερινότητας  και άμεση προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας που ασφυκτιούν  από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Μέσα από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη λαϊκή μας παράδοση η  Λευκάδα του μέλλοντός μας.

Επιδίωξή μας να γίνει ο Δήμος μας τόπος ευημερίας για τους  κατοίκους του και να δώσουμε στους νέους μας το χαμόγελο της  δημιουργίας και της προκοπής στον τόπο τους.

 Βασίλης Αραβανής
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΠΗΓΗ: mylefkada.gr

Επιβεβαιώνεται το meganisinews: Nέα υποψηφιότητα από την ΝΔ για τον δήμο της Λευκάδας

Σχετικά

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη του βραδινή έξοδο πραγματοποίησε στη Λευκάδα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Προσκεκλημένοι και ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Μεγανησίου

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του meganisinews. Κατά τον ρ/σ prisma 95,1,  σε γνωστή ταβέρνα βρέθηκε ο ρώσος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *