Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

ΠΑΜΕ-Πανελλαδική Γραμματεία ΟΤΑ για την επέμβαση της κυβέρνησης στο συνδικαλιστικό κίνημα

Αστικό κράτος, συγκυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ εντείνουν την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να σκύψουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, να αποδεχτούν τα βάρβαρα μέτρα τους.

Γι αυτό για λογαριασμό τους η Εισαγγελία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση “για πράξεις, που έλαβαν χώρα την 13/10/2011 στην Αθήνα κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ” και η Ασφάλεια  ζητάει τα πλήρη στοιχεία όλων των μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των Σωματείων των ΟΤΑ, Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων, ακόμα  και των αντιπροσώπων για το  Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ!! Τέτοιο έγγραφο στάλθηκε από την Ασφάλεια στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με λίγα λόγια θέλουν να συνδράμουμε την Ασφάλεια, να τους βοηθήσουμε να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να βγάλουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας, να γίνουμε καταδότες του κινήματος.

Προσπαθούν να πολιτικοποιήσουν τους αγώνες των εργαζομένων. Σας καλούμε να μη φοβηθείτε, να μη τρομοκρατηθείτε. Να βγάλετε συμπεράσματα για το ρόλο του αστικού κράτους και της τοπικής Διοίκησης.

Καταδικάζουμε την επέμβαση της κυβέρνησης στις εσωτερικές υποθέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Καμιά τρομοκρατία δεν θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights