Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2018

Ο Σπύρος Σπύρου απαντά για τον … «λαγό»

Με αφορμή τις θέσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφορικά με το θέμα των μαθητών της Γ’ Λυκείου Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Υπουργό Παιδείας, ο κ. Σπύρου, κρίνει σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις θεωρώντας ότι η κατάσταση των μαθητών δεν είναι προς εκμετάλλευση από καμία πολιτική παράταξη.

«Ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επέδωσα, όπως ήδη ανέφερα, στον Υπουργό Παιδείας, Κων/νο Αρβανιτόπουλο, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά στο σύνολο των μαθητών Γ’ Λυκείου της Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αιτώντας την ικανοποίηση του αιτήματος έτσι όπως το έθεσαν μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Παρά το γεγονός ότι ο κύριος Υπουργός, με την επίσκεψή του στο νησί, αποκόμισε ιδία αντίληψη της κατάστασης που επικρατεί τόσο στις σχολικές υποδομές όσο και στην ψυχολογία των μαθητών, θεώρησα αναγκαίο να επιχειρηματολογήσω περαιτέρω, να πιέσω για την ειδική μεταχείριση των μαθητών που ετοιμάζονται – κάτω από αντίξοες συνθήκες – για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και επουδενί δεν κράτησα στάση «λαγού», όπως με κατακρίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία προσπαθεί να σπιλώσει και να κατηγορεί με στόχο την αποκόμιση κομματικών οφειλών ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών».  εκλογών.

(ΔΤ ΠΙΝ)

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδ. Γαλιατσάτου για τους δικαιούχους του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ)

Ομόφωνα αποδεκτό το κείμενο του Θεόδωρου Γαλιατσάτου Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος έθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *