Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Ο Σπύρος Σπύρου απαντά για τον … “λαγό”

Με αφορμή τις θέσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφορικά με το θέμα των μαθητών της Γ’ Λυκείου Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Υπουργό Παιδείας, ο κ. Σπύρου, κρίνει σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις θεωρώντας ότι η κατάσταση των μαθητών δεν είναι προς εκμετάλλευση από καμία πολιτική παράταξη.

«Ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επέδωσα, όπως ήδη ανέφερα, στον Υπουργό Παιδείας, Κων/νο Αρβανιτόπουλο, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά στο σύνολο των μαθητών Γ’ Λυκείου της Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αιτώντας την ικανοποίηση του αιτήματος έτσι όπως το έθεσαν μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Παρά το γεγονός ότι ο κύριος Υπουργός, με την επίσκεψή του στο νησί, αποκόμισε ιδία αντίληψη της κατάστασης που επικρατεί τόσο στις σχολικές υποδομές όσο και στην ψυχολογία των μαθητών, θεώρησα αναγκαίο να επιχειρηματολογήσω περαιτέρω, να πιέσω για την ειδική μεταχείριση των μαθητών που ετοιμάζονται – κάτω από αντίξοες συνθήκες – για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και επουδενί δεν κράτησα στάση «λαγού», όπως με κατακρίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία προσπαθεί να σπιλώσει και να κατηγορεί με στόχο την αποκόμιση κομματικών οφειλών ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών».  εκλογών.

(ΔΤ ΠΙΝ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Θερμός: Αρνητική η εισήγηση της Διεύθυνσης Νεώτερων Μνημείων του ΥΠΟ για την μελέτη στο Τουριστικό Περίπτερο

Αναρμοδίως γνωμάτευσαν οι τοπικές υπηρεσίες για Ζώνη Α  του αρχαιολογικού χώρου Σ’υμφωνα με το Πρακτικό της συνεδρίασης  του ΚΑΣ  που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights