Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

“Έξυπνη Εξειδίκευση” (Ενημερωτικό από την Ενδιάμεση Διαχειριστική αρχή της ΠΙΝ)

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο προετοιμασίας της επόμενης Προγραμματικής περιόδου 2014-2020, πραγματοποιήθηκε (μέσω τηλεδιάσκεψης) η 3η συνεδρίαση του «Δικτύου Έξυπνης Εξειδίκευσης» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων από όλους τους Νομούς της Περιφέρειας, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής (ΕΔΑ).

Στη συνεδρίαση αυτή έγινε συζήτηση επί της εισήγησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, καθώς και της μελέτης που εκπονείται αυτό το διάστημα για λογαριασμό της  ΕΔΑ για την Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης. Στα κείμενα αυτά περιλαμβάνονται και αναλύονται εκτός των άλλων και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έλαβε χώρα στους 4 νομούς κατά τους προηγούμενους μήνες, στην πορεία σταδιακής διαμόρφωσης της Στρατηγικής της Π.Ι.Ν. για την «Έξυπνη Εξειδίκευση» 2014-2020.

Τόσο το κείμενο της μελέτης όσο και το συνοπτικό κείμενο της ΕΔΑ με τις σχετικές προτάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Π.Ι.Ν. (www.pepionia.gr ), στο χώρο για νέα Προγραμματική περίοδο.  Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να αποστείλουν προτάσεις και παρατηρήσεις, έως τα μέσα Ιανουαρίου 2014 οπότε και θα ολοκληρωθεί αυτή η φάση της διαβούλευσης (ionia@mou.gr) .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights