Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Υπάκουοι μαθητές μιας περιπλανώμενης κυβέρνησης

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα και τις πολιτικές εξελίξεις

Περιπλανώμενη ανάμεσα στις συμπληγάδες του μνημονίου, με μόνη πυξίδα τις δεσμεύσεις της στην τρόικα, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα περιθώριο αλλαγής πλεύσης.  Βρίσκεται εγκλωβισμένη στην  ίδια αδιέξοδη στρατηγική της υποτέλειας στις απαιτήσεις των δανειστών.

Οι περιβόητες «εμπλοκές» στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα δεν αμφισβητούν τη συμφωνία των δύο πλευρών στη συνέχιση της ίδιας μνημονιακής πολιτικής,  παρά μόνο αφορούν σε επιμέρους πτυχές της, καθώς και στην επικοινωνιακή της διαχείριση. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πραγματική διαπραγμάτευση στο βαθμό που δεν αμφισβητείται ο πυρήνας του μνημονίου, δηλαδή η λιτότητα και η διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Αυτό δεν θέλουν και δεν μπορούν να το κάνουν οι υπάκουοι μαθητές της κ. Μέρκελ, που κάθε μέρα που περνά καθίστανται περισσότερο απομονωμένοι και αναξιόπιστοι εντός και εκτός Ελλάδας.

9/12/2013

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Διακήρυξη για την προμήθεια μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 18 Ιουνίου 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights