Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Αυγούστου 2018

Τρεις νέες επενδυτικές προτάσεις εντάσσονται στο LEADER

Σύμφωνα με  την επίσημη ιστοσελίδα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ, τρεις νέες επενδυτικές  προτάσεις  άνω του  ενός εκατομμυρίου ευρώ εντάσσονται  προς χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα leader. Μάλιστα το ένα έργο που εντάσσεται αφορά τον δήμο Μεγανησίου και τη προβολή τουριστικού προϊόντος μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικού υλικού.

Τ΄άλλα δύο αφορούν την δημιουργία νέων τουριστικών καταλυμάτων, ενώ εντύπωση προκαλεί για μια ακόμη φορά ότι δεν υπήρξε επιδοτούμενη πρόταση τόσο στον τομέα της μεταποίησης, όσο και σε μια σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων στον πρωτογενή τομέα και σε κλάδο υπηρεσιών που να μην αφορούν  την τουριστική δραστηριότητα.  Μάλιστα για να ακριβολογούμε, δεν υποβλήθηκε καμμια τέτοιου είδους επενδυτική πρόταση πλην ακόμα δύο που αφορούσαν δημιουργία κι άλλων καταλυμάτων στο νησί μας, οι οποίες και απορρίφθηκαν. Και τα τρία έργα που εντάχθηκαν (βλ. πίνακα) πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2015.

Όλος ο πίνακας εδώ.

Σχετικά άρθρα

Δήμος Μεγανησίου: Διακηρύξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΗΓΗ : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ […]

Κυνική παραδοχή του κ. Παν. Κονιδάρη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο: «Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια λογική εσωτερικής αποικιοκρατίας»

Αντιπολιτευόμενος την δημοτική παράταξη στην οποία και ο ίδιος ανήκει με την τοποθέτησή του για το θέμα του τουριστικού καταφυγίου Βαθέος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *