Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Στον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη ο βουλευτής Λευκάδας Θ. Σολδάτος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη είχαν σήμερα 7 Οκτωβρίου, οι 15 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Τζαμτζής Ιορδάνης Βλαχογιάννης Ηλίας,  Σαμπαζιώτης Δημήτριος, Μπατσαρά Γεωργία, Σολδάτος Θεόδωρος, Σκόνδρα Ασημίνα, Κοντογεώργος Κωνσταντίνος Βογιατζής Παύλος, Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα, Κουτσούμπας Ανδρέας, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Αναστασιάδης Σάββας, Κόλλιας Κωνσταντίνος,  Αραμπατζή Φωτεινή, Κέλλας Χρήστος, οι οποίοι υπέγραψαν και κατέθεσαν στις 9 Σεπτεμβρίου ερώτηση για το επίδομα θέρμανσης και ερώτηση για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Στη συνάντηση οι βουλευτές έθεσαν ξανά τα θέματα της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του επιδόματος θέρμανσης με τον υφυπουργό να τονίζει ότι  η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης θα είναι 34 και πιθανότατα 35 λεπτά/ λίτρο και έτσι με την σημερινή τιμή του πετρελαίου, η οποία κυμαίνεται στο 1,30 ευρώ / λίτρο, η τιμή ουσιαστικά θα πέσει κάτω από το 1 ευρώ, όπως ζητούσαν οι Βουλευτές στην ερώτηση τους. Επίσης, ο Υφυπουργός υπογράμμισε ότι στην απόφαση για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης θα ανακοινωθούν ελαστικότερα οικονομικά κριτήρια,  ώστε να διευρυνθεί ουσιαστικά ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συναντήσεις μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΑΕΝ με τις πολιτικές ηγεσίες Υπουργείων για τα προβλήματα των νησιών

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. του Επιμελητηριακού Όμίλου Ανάπτυξης Ελληνικών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights