Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκε ο Κώστας Δερλερές

Την παραίτησή του, λόγω διαθεσιμότητας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας, Κώστας Δερλερές. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

 

Λευκάδα, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προς: Συναδέλφους – Μέλη Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω με το παρόν ότι, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας, έθεσα στην διάθεση των Συναδέλφων – Μελών του Δ.Σ. την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Σωματείου μας. Η απόφασή μου αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι στο τέλος της εβδομάδας τίθεμαι σε διαθεσιμότητα, σε εφαρμογή της ανεκδιήγητης απόφασης της Κυβέρνησης να καταργήσει την Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, μιας υπηρεσίας που είχε στελεχωθεί με νέα, ικανά στελέχη, με διαγωνισμούς που ελέγχονταν πλήρως από τον ΑΣΕΠ, με υπαλλήλους που είχαν περάσει από εξάμηνη εκπαίδευση, ψυχομετρικά τεστ, αγωνίσματα και άλλα πολλά. Μια απόφαση, μέσω της οποίας ξηλώνουν υπαλλήλους με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια, στην πλειοψηφία τους πτυχιούχους, τους ανθρώπους δηλαδή πάνω στους οποίους θα έπρεπε να στηριχθεί η λειτουργία των Ο.Τ.Α. για τα επόμενα χρόνια.

Από την επόμενη εβδομάδα, οι Δημοτικοί Αστυνόμοι του Δήμου Λευκάδας ξεκινούν δικαστικό αγώνα, αμφισβητώντας την νομιμότητα της απόφασης κατάργησης της Υπηρεσίας μας. Ήδη, οι Σχολικοί φύλακες του Δήμου μας έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία, έχοντας μάλιστα επιστρέψει στο Δήμο με προσωρινή διαταγή, έως ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν.

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση του αγώνα μας αυτού, δηλώνω την πρόθεσή μου να παραμείνω ως μέλος στο Δ.Σ. του Σωματείου μας και να βοηθήσω όσο μπορώ στο κρίσιμο διάστημα που απομένει μέχρι τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο τέλος του χρόνου.

Με εκτίμηση,

Δερλερές Κωνσταντίνος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights