Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Γίναμε τουρκικός περίγελος : Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες – “Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της”

Σχόλιο ΜΝ :  Που μας  κατάντησαν οι σωτήρες της  Ελλάδας !

Με άκρως ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, να διαθέτουν τα σούπερ μάρκετ ληγμένα τρόφιμα σε χαμηλότερες τιμές από την 1η Σεπτεμβρίου.

“Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της” είναι ο τίτλος της Milliyet όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: “δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ’ αυτές τις λύσεις είναι πως τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν περάσει η ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης”.

Η Hürriyet από την πλευρά της κρατάει λίγο πιο χαμηλούς τόνους στον τίτλο του άρθρου της: “Η Ελλάδα θα καταναλώνει προϊόντα που έχουν λήξει οι ημερομηνίες τους” και όπως αναφέρει το newpost, γράφει στο κείμενό της: “Στην Ελλάδα που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες τις οικονομικής κρίσης, αποφασίσθηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές, με όριο τους τρεις μήνες από την αναγραφόμενη ημερομηνία”.

Πηγή : prisma951.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Λευκάδα: Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 56 ατόμων πλήρους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights