Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που διοργάνωσε ο Μέντης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο  Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ». Τις τρεις μέρες του τουρνουά δεκάδες  Μεγανησιώτες όλων των ηλικιών ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο  ενώ εκατοντάδες θεατές απόλαυσαν το θέαμα. Οι αγώνες ξεκίνησαν τη  Κυριακή 4 Αυγούστου με 8 ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή και να σχηματίζουν μετά από κλήρωση τα 4 ζευγάρια των προημιτελικών.

Αναλυτικά λοιπόν στο πρώτο αγώνα οι «μπέμπηδες» αντιμετώπισαν τους «παλαίμαχους  ΠΑΣ Μεγανησίου» σε ένα αγώνα όπου οι μικροί έκαναν την μίνι έκπληξη και  επικράτησαν με 5-2 των έμπειρων αντιπάλων τους. Ο δεύτερος προημιτελικός ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ που κράτησε σε μεγάλη αγωνία όσους το  παρακολούθησαν. Αντίπαλες ομάδες οι «Loosers» με τους «The Bacardians  (Τώρα Και Στο Ποδόσφαιρο)» σε ένα ματς που τα είχε όλα. Ένταση, πάθος,  ανατροπές και δραματικό φινάλε. Τελικό σκορ 2-2 και το παιχνίδι κρίθηκε  στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι έμπειροι «The Bacardians (Τ.Κ.Σ.Π.)»  επικράτησαν με 5-3. Το τρίτο ματς είχε λιγότερες συγκινήσεις και ένα  εύκολο νικητή αφού οι «7 πληγές» επικράτησαν εύκολα και με το ευρύ 7-0  των «judas». Το τελευταίο παιχνίδι δυστυχώς δεν τελείωσε ποτέ αφού ένας  τραυματισμός από την ομάδα των «Βία και Κτηνωδία» τους ανάγκασε να  εγκαταλείψουν το ματς και ενώ το σκορ με την ομάδα «Γιάννης Σολδάτος»  ήταν στο 1-1. Έτσι οι δεύτεροι πέρασαν στην επόμενη φάση.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου έγιναν οι 2 ημιτελικοί με τα δύο ματς να έχουν  τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Στο πρώτο αγώνα είχαμε ένα πολύ σκληρό και  εντυπωσιακό παιχνίδι με την αγωνία να κρατά τους ποδοσφαιρόφιλους μέχρι  τα τελευταία λεπτά. Οι «The Bacardians (Τ.Κ.Σ.Π.)» έκαναν ακόμα μια  έκπληξη αφού κατάφεραν να περάσουν και το εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας  των «7 πληγών» με 3-1. Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό οι «μπέμπηδες» του Κατωμεριού κατατρόπωσαν την ομάδα του «Γιάννη Σολδάτου» με 9-2 και έτσι πέρασαν εύκολα στον μεγάλο τελικό της 6ης Αυγούστου.

Περισσότερα στην Ιστοσελίδα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights