Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 22.07.2013 – 29.07.2013

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας ανοίξτε το συνημμένο εδώ

ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΗ Ή ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ζητούνται δύο γεωπόνοι στην Πρέβεζα, υπάλληλοι γραφείου και προσωπικό σε χώρους εστίασης.

Γεωπόνοι ως τομεάρχες δακοκτονίας, υπάλληλοι γραφείου για μόνιμη απασχόληση, σερβιτόροι και προσωπικό για κουζίνα είναι μερικές ειδικότητες που ζητούνται σε Λευκάδα και Πρέβεζα.

Για την εβδομάδα 22/07 έως 29/07/2013 «Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων» της Equal Society συγκέντρωσε πάνω από 25 κενές θέσεις εργασίας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στους νομούς Λευκάδας και Πρέβεζας.

Για την εβδομάδα που μας πέρασε καλύφθηκαν 8 θέσεις του πίνακα της Δομής και την ακριβώς πιο προηγούμενη άλλες 10. Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός ότι η Δομή Ενημέρωσης βοηθά ανέργους και επιχειρήσεις να βρουν δουλειά και το κατάλληλο προσωπικό αντίστοιχα. Ο πίνακας των νέων θέσεων εργασίας της «Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων» θα προβάλει κάθε εβδομάδα τον ανανεωμένο πίνακα των θέσεων απασχόλησης για το νησί της Λευκάδας και των γύρω περιοχών.

Ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει η ανακοίνωση πρόσληψης δύο γεωπόνων ως τομεάρχες Δακοκτονίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας με σύμβαση μέχρι τις 30-11-2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας (Λ. Ειρήνης 65).

Τα απαραίτητα προσόντα για την πρόσληψη είναι τα εξής: 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ, 2. Πτυχίο ή Δίπλωμα ελληνικού ΑΕΙ ή ισότιμα αναγνωρισμένου ΑΕΙ της αλλοδαπής, βάσει του οποίου χορηγήθηκε η παραπάνω άδεια και 3. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i)Επεξεργασίας κειμένου ii)υπολογιστικών φύλλων και iii)υπηρεσιών διαδικτύου.

Επικουρικά και εφόσον δεν βρεθούν υποψήφιοι με τα ανωτέρω προσόντα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι με πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής ή αντίστοιχης κατεύθυνσης ΚΑΤΕΕ, και με γνώση χειρισμού Η/Υ στα ανωτέρω γνωστικά αντικείμενα.

Έντυπα αιτήσεων υπάρχουν στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη θέση ΑΣΕΠ/Συμβάσεις/Ορισμένου Χρόνου/Έντυπα αιτήσεων/Έντυπο ΣΟΧ 2. Στην ίδια διαδικτυακή θέση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν και το Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ-Ημ. Έκδοσης 21-3-2012, στο οποίο υπάρχουν αναλυτικές Οδηγίες Συμπλήρωσης της Αίτησης και περιγράφονται ο τρόπος μοριοδότησης των υποψηφίων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ανοιχτή παραμένει και η θέση του Διοικητικού Υπαλλήλου για το Πρωτοδικείο Λευκάδας για την οποία μπορεί να αποστέλλεται το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Η Equal Society επιδιώκει την καλύτερη δυνατή προβολή των θέσεων εργασίας μέσα από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και από το γραφείο μας στη Λευκάδα, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.equalsociety.gr και του www.zhteitai.gr

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: equallefkada@gmail.com ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights