Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

“Εθελοντές σε δράση”. Συζήτηση στο Φανάρι

Στις 16/7/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο αναψυκτήριο στο Φανάρι θα γίνει συζήτηση με ομιλητή των Τέλη Λάζαρη με θέμα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.
Θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να παρευρεθείτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και πιστεύω στο τέλος να βγει κάτι θετικό
Θα υπάρχει λεωφορείο για την μετακίνηση σας όπως επίσης καφές, αναψυκτικά και βουτιά στη θάλασσα .

Σας περιμένω
Φιλικά
Τέλης  Λάζαρης

Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι ανάλογη πρωτοβουλία, στη βάση του εθελοντισμού, είχε οργανωθεί από τον κ. Τέλη Λάζαρη τον Μάιο 2013 και αφορούσε στον καθαρισμό των ακτών και παραλιών του Μεγανησιού. Βλ. σχετικά εδώ (meganisinews) και εδώ (ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου Μεγανησίου).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμος Μεγανησίου: Διακηρύξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΗΓΗ : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ […]

5 Σχόλια

  1. Η πρόσκλησή σας έχει ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο αφού γίνεται από προσκαλούντα, αγνώστου ταυτότητας στο Μεγανήσι ή τουλάχιστον στην μεγαλύτερη πλειοψηφία(εκτός αν κάνω λάθος).Νομίζω ότι αν μας δίνατε περισσότερα στοιχεία τόσο για την οποιαδήποτε θεσμική ή άλλη ιδιότητά σας, καθώς και για τα θέματα της συζήτησης, για την οποία μας προσκαλείτε, θα αποκτούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση και μεγαλύτερη ίσως μαζικότητα.

    Λευτέρης Π. Κατωπόδης

  2. Κύριε Λάζαρη, εμείς δεν μπορούμε να “βάζουμε πλάτη” για να κάνουν άλλοι “πάρτυ” σε βάρος μας. Ο εθελοντισμός μπορεί να αποκτήσει σάρκα και οστά υπό την σκέπη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα λειτουργεί προς όφελος όλων των Μεγανησιωτών και σε καμία περίπτωση τέτοια δεν είναι η δημοτική παράταξη που στηρίξατε και στηρίζετε και με αυτή την πρόσκλησή σας ως υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Σπαρτοχωρίου:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Μεγανήσι-Μαζί στο μέλλον»

  3. Αγαπητε Κε Τελη εκπλησομαι απο την ανακοινωση σας στο διαδυκτιο χωρις να υπαρχει καμια ενημερωση η συνενοηση απο κανεναν μαζι μου.
    Δεν ειμαι αρνητικος και καθε καλη προθεση ειναι καλοδεχουμενη απο μερους μου.
    Δεν σας γνωριζω προσωπικα δεν εχω κανενα στοιχειο επικοινωνιας μαζι σας.Καλο θα ηταν ενα τηλ. η μειλ τα στοιχεια μου μπορειτε να τα βρειτε απο τον Δημο η τους διαχειριστες των News και Τimes

    Ευχαριστω
    Κατωποδης Δημητριος
    Αναψυκτηριο Φαναρι

    1. Καλά και συ δεν κατάλαβες; Λεωφορείο του δήμου λέμε, πρώην υποψήφιος σε τοπικό συμβούλιο, τι θέλεις να ξέρεις; Τζάμπα λέμε αναψυκτικό και καφέ, σιγά μην σου κάνουν και τζίρο! Τα πάντα οργανωμένα λέμε, εθελοντισμός, δεν σ΄ έχουνε ανάγκη!

      ΥΓ: Εύκολα και συ θα ήξερες, αμ δεν ήθελες! Είσαι με τους άλλους!

  4. Τι θα ‘πρεπε να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος; Να αλληλογραφήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες; Να θέσει το θέμα σε δημόσια διαβούλευση; Να ακολουθήσει τη διαδικασία του πρωτοκόλλου; Να μας αποστείλει πλήρες βιογραφικό;
    Οικολογικές ευαισθησίες εκφράζει, το ζήτημα του εθελοντισμού θέλει να προωθήσει. Που είναι η παρατυπία;
    Βεβαίως τέτοιες πρωτοβουλίες μας βγάζουν από τη σαγήνη της επικαιρότητας και τη «χλίδα» των VIP .
    Υπομονή! Θα γίνει και το μουσείο Ωνάση, θα πέσουν και οι βιολογικοί του Σερ στον βιότοπο του «Κολόπουλου» και του επόμενου αγοραστή της Θηλιάς στον Αη-Γιάννη ενώ ο φυσικός οικότοπος «Μπαμπαρέζου» στερείται ομαλής πρόσβασης και το Λιμανάρι θολώνει επικίνδυνα. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τα τοξικά καρκινογόνα απόβλητα που καταπίνουμε από τις συχνές «πυρκαγιές» στον ήδη ακατάλληλο ΧΥΤΑ του νησιού.
    Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights