Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Σε αμηχανία οι ξεναγοί των ημερόπλοιων στο Νυδρί. Δεν έχουν φτιάξει ακόμα τη νέα ιστορία του Σκορπιού!

Μπροστά σε μια πρόκληση βρίσκονται από την αρχή της τουριστικής περιόδου οι ξεναγοί των ημερήσιων κρουαζιερόπλοιων που κατευθύνονται στον Σκορπιό. Η παλιά ιστορία του θρύλου του Αριστοτέλη Ωνάση και της δυναστείας του έχει πλέον  ξεφτίσει, χάνοντας το καλύτερo και πιο εδιαφέρον της κομμάτι με το happy-end.

Έτσι, μπήκαν κι αυτοί στον πειρασμό των life-style μεσημεριάτικων εκπομπών, αλλά κι αρκετών δελτίων ειδήσεων, να φτιάξουν μια δική τους, μια που οι πληροφορίες γύρω από τον νέο ιδιοκτήτη του νησιού δίνονται με το σταγονόμετρο.

Mε αρκετή, λοιπόν, φαντασία και μπόλικο χιούμορ δημιουργούν το νέο μύθο για τον Σκορπιό και τους νέους ιδιοκτήτες του. Όπως χαρακτηριστικά μας εξιστορούσε δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού, κάποια στιγμή χρειάστηκε να ναυλώσει  ένα μικρό καΐκι για να τραβήξει πλάνα για το ρεπορτάζ . Ο βαρκάρης, για να κερδίσει την κρουαζιέρα, είχε υποσχεθεί ότι γνώριζε και πληροφορίες και φτάνοντας στον Σκορπιό είπε:

-Βλέπεις εκείνα κει τα πράσινα παραθύρια; Πέρυσι ήταν μπλέ!

Τα τραγελαφικά περιστατικά δίνουν και παίρνουν, με τους παλιότερους βαρκάρηδες να προσπαθούν να «αλιεύσουν» πελάτες δίνοντας πληροφορίες κατά το δοκούν και σύμφωνα με αυτά που οι ναυλωτές θέλουν ν’ ακούσουν.

Όσο για μας εδώ στο meganisinews.gr, πάντα έχουμε πληροφορίες. Επειδή, όμως, απ’ ότι μας εκμυστηρεύτηκαν, μας διαβάζουν, θα τους αφήσουμε ήσυχους εκεί στον Σκορπιό μέχρι τις 28  Μαΐου που θα παραμείνουν, σεβόμενοι την επιθυμία τους  για ηρεμία στην ευκαιρία που τους δίνεται ν΄απολαύσουν την πανέμορφη περιοχή μας. Γιατί φυσικά άλλο πράγμα είναι να βρίσκεσαι σχεδιάζοντας  σ’ ένα γραφείο, κι άλλο στον Σκορπιό!

Φυσικά με την άδεια των ιδιοκτητών στείλτε μας ρε παιδιά και μια φωτογραφία της οικογένειας στον Σκορπιό, γιατί γι΄ αυτό σας κυνηγάνε οι paparazzi !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ξεπαγώνουν” οι εργασίες για την Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης της περιοχής Ακτίου µε το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου

Την υποκατάσταση της αναδόχου  με την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ  αποφάσισε το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών κι Ανάπτυξης κατόπιν αιτήματος της ίδιας της Εταιρείας. Για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights