Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

O ΠΑΣ Μεγανησίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ

Το Δ.Σ του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ σας ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του  πρωταθλήματος το Σάββατο 16 Μαρτίου, την επομένη ημέρα  Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 ώρα 11.00 στο ΚΕΦΟ Σπαρτοχωρίου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες  για την εκλογή νέου Δ.Σ τετραετούς θητείας.
Στις  αρχαιρεσίες κατέρχονται συνδυασμοί υποψηφίων από διάφορες παρατάξεις και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Κάθε συνδυασμός ή ανεξάρτητος υποψήφιος  υποχρεούται να παρουσιάσει πρόγραμμα πραγμάτωσης των σκοπών του  Σωματείου. Εκλογικό σύστημα ορίζεται η απλή αναλογική, ψηφίζοντας μόνο  ένα πρόγραμμα. Ο τύπος της απλής αναλογικής καθορίζεται κάθε φορά στη  Γενική Συνέλευση.
ή
Στις αρχαιρεσίες κατέρχονται οι υποψήφιοι για  το Διοικητικό συμβούλιο σε κοινό ψηφοδέλτιο, που σ’ αυτό γράφονται με  απόλυτη αλφαβητική σειρά τα επώνυμά τους. Εκλογικό σύστημα ορίζεται το  πλειοψηφικό. Οι εκλογείς έχουν δικαίωμα να βάλουν μέχρι ένδεκα σταυρούς  προτίμησης σε κάθε ψηφοδέλτιο.

Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται με τη  μέριμνα τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, που εκλέγεται από τη τακτική  Γενική Συνέλευση και της οποίας προεδρεύει ο εκλεγόμενος από τα μέλη  πρόεδρος. Εκλέγονται επίσης και δύο αναπληρωματικά μέλη. Η Εφορευτική  Επιτροπή φροντίζει για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τις αρχαιρεσίες, στο τέλος δε της ψηφοφορίας κάνει τη διαλογή των ψήφων και αυτή  ανακηρύσσει τους επιτυχόντες και τη σειρά της επιτυχίας τους.

Επιπλέον καλούμε όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν πάρεδρα και τακτικά μέλη της Γενικής Συνέλευσης

Τακτικά μέλη μπορούν να γίνουν όλοι ανεξαρτήτως φύλου, όσοι έχουν συμπληρώσει  τα 21 τους χρόνια. Τα μέλη εγγράφονται κατόπιν απόφασης του Διοικητικού  Συμβουλίου, αφού έχουν συμπληρώσει θητεία ενός χρόνου, ως πάρεδρα.
Τα πάρεδρα μέλη καταβάλλουν για δικαίωμα εγγραφής και συνδρομής το μισό  από ό,τι καταβάλλουν τα τακτικά μέλη και έχουν τα ίδια δικαιώματα και  τις ίδιες υποχρεώσεις μ’ αυτά, εκτός απ’ το δικαίωμα «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι», το οποίο δεν έχουν, μπορούν όμως να εγγραφούν ως τακτικά  μέλη, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.
Η ετήσια συνδρομή για αυτούς  που επιθυμούν να εγγραφούν είναι 50 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες,
Νικόλαος Α. Ζαβιτσάνος
Γενικός γραμματέας  ΠΑΣ Μεγανησίου
Τηλ. 2645400341
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παρών το Μεγανήσι στην «Philoxeneia 2013» χάρη στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Eπιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Μεγανησίου (αναν.)

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μεγανησίου βγάζει το Μεγανήσι απ΄ την

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights