Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ (update): Διεγράφη τελικά ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Ψήφισε “ΝΑΙ” αλλά και δύο “ΠΑΡΩΝ” (video)

update: Μόλις τώρα έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις λίγα λεπτά πριν είχε μεταδοθεί ότι θα δει την πόρτα του Πειθαρχικού, διότι σύμφωνα με αυτό, η στάση του δεν κρίθηκε αρνητική.

Μία μέρα νωρίτερα, στην ομιλία του στη Βουλή είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η θετική μου ψήφος δεν είναι δεδομένη στο σύνολο του προϋπολογισμού. (…) Στηρίζω την κυβέρνηση στη μεγάλη της προσπάθεια. Διαφωνώ με την κατανομή των βαρών και ειδικότερα σε εκείνα που αναφέρονται, στα Υπ. Οικονομικών, Ανάπτυξης, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας» (δείτε εδώ).

Ο κ. Σολδάτος είναι ένας εκ των 50 στελεχών της ΝΔ που υπέγραψε την υποψηφιότητα Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος το 2009.

Μόλις λίγα λεπτά πριν

Ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτος παρά τις αρχικές επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει, κατά την ονομαστική ψηφοφορία του Προϋπολογισμού ψήφισε «ΝΑΙ», ενώ δήλωσε «ΠΑΡΩΝ» στις δαπάνες δύο υπουργείων, του υπουργείου Ανάπτυξης και του υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο κ. Σολδάτος δεν θα διαγραφεί, αλλά  θα κληθεί, όπως μεταδόθηκε από το Mega (Μαρία Σπυράκη),  στο Πειθαρχικό της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και δήλωσε ότι την πληροφόρηση της είχε από τα μέλη του Πειθαρχικού της ΝΔ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights