Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Αυγούστου 2018

To Eπιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Δελτίο Τύπου

Κοινωνικός Τουρισμός: Συνεργασία Επιμελητηρίου με την Kemen Hellas

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την εταιρεία Kemen Hellas κάνει γνωστό στα μέλη του ότι υλοποιείται ετήσιο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τη συμμετοχή 100 τουριστικών καταλυμάτων 1 – 2- 3- και 4 αστέρων. Επισημαίνεται μάλιστα ότι η χρονική διάρκεια για τη δυνατότητα αυτή ξεκινά από την 1η Ιουνίου 2012 και λήγει στις 31/5/2013.

Τα δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή είναι ατομικά και αφορούν 4 διανυκτερεύσεις με κόστος διαμονής 48 € για όλες τις χρονικές περιόδους και για όλα τα τουριστικά καταλύματα 1-2-3 και 4 αστέρων και με κόστος ημιδιατροφής 10-20 € ημερησίως κατ’ άτομο ανάλογα με την χρονική περίοδο και ανάλογα με τα αστέρια του κάθε τουριστικού καταλύματος. Τονίζεται ότι τα ποσά αυτά καταβάλλονται από τον κάτοχο του δελτίου απευθείας στο τουριστικό κατάλυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την παραλαβή των εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφτείτε ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας (τηλ. 2645022384).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήριος

Σχετικά άρθρα

Οριακά «πέρασε» η τροποποίηση ετήσιου προγράμματος δράσης και η 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού

Με οριακή πλειοψηφία και συγκεκριμένα με την ψήφο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Νίκου Μηλιώτη, ψηφίστηκαν – κατά […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *