Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Ο Barista Trainer Χρήστος Μανουσίδης στη Λευκάδα


 
Με την συμμετοχή και την καθοδήγηση του κορυφαίου έλληνα και ενός από τους καλύτερους Barista στην Ευρώπη θα διεξαχθεί το σεμινάριο για Baristas στην Λευκάδα την Δευτέρα 28/05/12 στο ξενοδοχείο Ionian Blue [εδώ]. Ο Χρήστος Μανουσίδης, πασίγνωστος στον χώρο, θα παρουσιάσει τις τεχνικές και τα μυστικά της τέχνης του καφέ.

Ο Χρήστος Μανουσίδης εργάζεται ως barista trainer σε μεγάλη εμπορική εταιρεία καφέ για αρκετά χρόνια. Προέρχεται από τον χώρο του bar και είναι ενεργό μέλος της «Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος». Έχει συμμετοχές σε διαγωνισμούς Barista και Cocktail ως διαγωνιζόμενος αλλά και ως κριτής. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ και είναι μέλος και αναγνωρισμένος Barista από την Scae (Specialty Coffee Association of Europe). Επίσης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Το εγχειρίδιο του καφέ» και γνωστός στον κόσμο του internet για το blog «The Barista Way».

Σε συνεργασία με την ομάδα της ιστοσελίδας www.ucook.gr δημιουργήθηκαν κάποια βίντεο στα οποία ο Χρήστος παρουσίασε διάφορους τρόπους παρασκευής καφέ [εδώ].

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και την τέχνη του Barista στους παρακάτω συνδέσμους.

You Tube [εδώ]
Facebook [εδώ]
Late Art Photos [εδώ]

 

 
Από MYLEFKADA

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights