Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Δήμος Μεγανησίου , άρχισαν οι περιστολές και κοινωνικών δαπανών

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση για τα οικονομικά του δήμου που πραγματοποίησε ο δήμαρχος κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου , στο κόκκινο βρίσκονται τα έσοδα του δήμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οι καταβολές των μισθών των δημοτικών υπαλλήλων εάν δεν συνεχίσουν να καταβάλλονται κανονικά οι κεντρικοί αυτοτελείς πόροι (ΚΑΠ) :

Ως αποτέλεσμα της οικονομικής δυσπραγίας ,αποφασίστηκαν οι πρώτες περικοπές
στα δρομολόγια των λεωφορείων, στον ηλεκτροφωτισμό, στην ύδρευση κι αλλού, ανοίγοντας και την όρεξη για περαιτέρω περικοπές αλλά και απολύσεις.

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Θ. Κονιδάρης παίρνοντας το λόγο είπε ότι πουθενά στο πρόγραμμα του συνδυασμού που κι ο ίδιος υποστήριξε δεν αναφέρονταν τέτοιου τύπου περιστολές δαπανών και κατηγόρησε το δήμαρχο για φιλελεύθερη «σοσιαλιστική» πολιτική πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις επιταγές της τρόικας και του μνημονίου, ενώ ο κ. Αργύρης απείλησε με ανάλογη τροποποίηση του προγράμματος του φέρυ-μπωτ

Απ ότι αντιλαμβάνομαι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την υπό «σοσιαλιστικη» σημαία εκλεγμένη δημοτική αρχή, και είμαι περίεργος διότι καταγεγραμμένα στο διαδίκτυο κάποιοι βιάστηκαν να προπηλακίσουν …τον γραφικό Γ.Γαβρίλη!!!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights