Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Φεβρουαρίου 2018

Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Παπανδρέου-Περιφ.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου θα έχουν, αύριο στη μία και μισή το μεσημέρι, οι 13 περιφερειάρχες, οι οποίοι και θα του θέσουν όλα τα θέματα που απασχολούν το νέο θεσμό μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Πάντως, η συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθεί στο θέμα του ΕΣΠΑ η διαχείριση του οποίου περνάει από αύριο από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στις αιρετές περιφέρειες.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, οι 13 περιφερειάρχες θα συναντηθούν με το νέο υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη.

ΠΗΓΗ : aftodioikisi.gr

 

Aπό το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 

Κέρκυρα 30  Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, θα έχουν οι 13 Περιφερειάρχες με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Γιάννη Σγουρό.

Θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα θέματα που απασχολούν το νέο θεσμό μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 και ώρα 13.30.

Νωρίτερα, στις 11.00π.μ. οι 13 Περιφερειάρχες θα συναντηθούν με τον Υπουργό Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, κατά τη συνάντησή του τόσο με τον Πρωθυπουργό όσο και με τον Υπουργό Εσωτερικών, θα καταθέσει υπόμνημα με όλα τα πρώτης προτεραιότητας θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια και χρήζουν παρέμβασης για την προώθησή τους.

Σχετικά άρθρα

Giesber Karnebogen προς Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου: «Καμία σχέση η εικόνα που βλέπω με αυτή που προβάλουν τα γερμανικά Μ.Μ.Ε. για την Ελλάδα»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 12 Ιουνίου 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *